TESTIMONIALS

Individuele Coaching

 

– Mirjam –

In een periode van grote onzekerheid over mijn arbeidstoekomst heb ik met  een coaching traject bij Susanne veel bereikt om deze onzekerheid weg te nemen. Middels de coaching heb ik helderheid gekregen over wie ik hierin wil zijn en wat ik wil bereiken. Ik heb niet alleen helderheid omtrent het arbeidsproces, maar op nog meer fronten op het persoonlijke vlak. Susanne heeft hierin veel betekent. Dank daarvoor!

 

– Carla –

“Ik heb met de hulp van Susanne weer grip op een aantal zaken gekregen, met name op het gebied van werk. Omdat ik successen, die ik “onderweg” wel behaalde, maar niet herkende had ik het gevoel dat ik overal te kort schoot. Susanne heeft een prettige en no nonsense manier van werken. De gestructureerde opbouw van de sessies werkte voor mij goed. Daarbij gaf het mij een enorm goed gevoel dat er ook begeleiding ook tussen de sessies is. Ik heb heel veel aan haar begeleiding gehad, door alles weer in het juiste perspectief te plaatsen en mezelf weer opnieuw “vinden”. Susanne is een professional met een passie voor wat ze doet.”

 

– Arjan –

“Mijn carrière voelde als een trein op een dood spoor en waar ik niet af kon springen. De coaching heeft een grote rol gespeeld in het terugvinden van mijn kernwaarden en het geloof in mezelf. Mij sprak met name aan dat het geen therapeutische praatsessies zijn maar dat het draait om alles concreet maken, vooruit kijken en met de toekomst aan de slag gaan. Met behulp van de technieken die Susanne me geleerd heeft heb ik alle doelen overtroffen die ik mezelf gesteld had. Toen ik ze opschreef waren het dromen waarin ik niet durfde te geloven. Eén daarvan was een nieuwe baan, maar nog veel belangrijker waren mijn gezondheid, bepalen waar ik happy van word en je leven daar naar inrichten. Nog altijd gebruik ik de technieken die ik heb geleerd”​

 

– Saskia –

“De methodische aanpak van Susanne is afwijkend van de reguliere aanpak en dwingt mensen om uit hun comfortzone te treden en na te gaan denken over de meest vastgeroeste patronen. Mede hierdoor zorgt zij voor vernieuwende gedachten en handelingen. Zij is daadkrachtig en menselijk. Vandaag de dag heb ik nog steeds plezier van de coaching die ik van haar heb mogen ontvangen”.​

 

– Andre –

“Op een vriendelijke en effectieve wijze hield Susanne mij een spiegel voor. Met een sterke focus op successen werd mijn resultaatgerichtheid vergroot. Ik haal zowel privé als zakelijk meer uit mijzelf!  De handvatten die ik tijdens de coaching heb mee gekregen, gebruik ik een jaar later nog steeds om mij persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen”​

 

– Anouk –

“Betrokken, integer en pragmatisch. Haar persoonlijke en no-nonsense aanpak sloot goed aan bij mijn behoefte. Door haar scherpe vragen en praktische tools verliet ik elk gesprek met energie en nieuwe inzichten, resulterend in een betere werk-privé balans, helderheid over mijn werk nu en naar de toekomst en een betere samenwerking met familie en vrienden. Kortom, de doelen die ik wilde behalen heb ik behaald!”

 

– Attila –

Definitely enjoyed doing a 7-session career coaching track with Susanne. Her straight-forward approach, her demand for practical implementation of insights and the amount of assignments made the track challenging and rewarding at the same time. Thanks to our sessions I have gained great insight into my values, and have taken practical steps to implement them more into my life and career.

 

– Gerco –

“De coaching sessies waren functioneel, to the point en motiverend. Door de coaching ben ik efficiënter gaan werken. Heb ik de subdoelen voor mijn bedrijf behaald, waardoor ik volledig op schema ligt naar mijn financiële jaardoelen en op de continuïteit van mijn bedrijf op langere termijn. Ik kreeg tools die ik structureel kan gebruiken, zo wel zakelijk als privé. Ook na de coaching is er een positief effect merkbaar in mijn manier van werken en het streven om mijn doelen te behalen. Ik heb meer focus, meer zelfvertrouwen, meer samenwerking en tijd voor mijn gezin”

 

– Tobias –

“Prettig samenwerken, direct en concreet. Soms confronterend, maar als ik aan zichzelf wil werken moet ik leren van mijn fouten én van mijn successen. Dit traject heeft mij gebracht dat, ongeacht mijn omgeving of met wie ik samenwerk, ik in staat ben om mijn sterke kanten te vinden. Ik pas daarbij de aangereikte tools, die mij dit doen inzien, toe.  Door te plannen en het overzicht te creëren ben ik in staat (bewust) succesvoller te leven, zowel zakelijk als privé. Bedankt voor de coaching en de tools voor de toekomst.”

 

– Kelly –

“Susanne is to the point, duidelijk en geeft praktische tools die je direct toe kunt passen. Ik heb geleerd om team overleggen binnen de afgesproken tijd & op een efficiëntere manier te voeren.  Maar ook om de juiste communicatie vorm te kiezen naar teamleden en management, zodat je het beste in iedereen naar boven haalt. In de coaching kreeg ik de ruimte om mezelf te zijn en dat wat al werkt in mijn eigen leiderschap ook vooral zo te houden. Samen hebben we vooral gekeken naar hetgeen wat niet werkt en hoe ik dit zelf kan verbeteren”

 

Terug