Ganyra Coaching Diemen

 

In de 25 jaren dat ik voor een aantal prachtige bedrijven heb mogen werken, vond ik mijn kracht als coachend leider. Het was daar dat ik mijn passie ontdekte in het creëren van een krachtig lerende omgeving, waarin medewerkers makkelijker samenwerken, meer teamspirit ervaren en hun effectiviteit verhogen.

Deze jarenlange ervaring als manager & coach binnen het bedrijfsleven, aangevuld met diverse coachopleidingen, heb ik sinds 2013 omgezet in coachingstrajecten voor individuen en partners vanuit Ganyra Coaching.

 

Velen van ons schakelen een coach in op het moment dat het minder gaat of er een probleem is. Dat is vanzelfsprekend en een geweldige start om je stappen vooruit te gaan maken in groei.

Je kunt natuurlijk op elk moment in je leven stappen vooruit maken. Kijk maar naar sporters of (steeds meer) managers die coaching inzetten als een manier om continue hun kwaliteit en prestatie te verbeteren.

Ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor een belangrijke keuze?

 

Als coach bied ik:

Relatie Coaching brengt je in korte tijd terug naar houden van en een krachtige verdieping in je relatie.

 

Individuele coaching brengt je in korte tijd terug naar je krachtig voelen en succesvol zijn.

 

Coaching is voor mensen die zichzelf, hun ontwikkeling en doelen serieus nemen. Die de drive en het lef hebben om te investeren in hun ontwikkeling en bereid zijn om dit professioneel aan te pakken. Zodat ze in korte tijd hun effectiviteit, samenwerking en plezier verdubbelen.

Coaching wordt door verzekeringen (nog) niet vergoed, maar is waardevolle investering in jezelf en in elkaar.

 

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek, elke relatie is uniek, iedereen leert anders en volgt zijn eigen “weg naar Rome”. Daarbij ontstaat de echte ontwikkeling en inzichten door gebruik te maken en te werken met wat er in het hier en nu gebeurd. Dan leer je belemmerende gedragingen en overtuigingen te herkennen en te doorbreken.

Daarom geloof ik niet in een one-size-fits-all aanpak en bied ik altijd maatwerk.

( Beeld krijgen qua kosten & tijdsinvestering van jouw maatwerktraject? Neem dan gerust contact met mij op)

 

Woon of werk je in Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Zaandam of Amsterdam? Of misschien wel in Weesp, Muiden, Driehuis, Haarlem, Naarden, Abcoude en omgeving?

Ik coach binnen dit gehele gebied van Groot-Amsterdam vanuit de vestiging in Diemen of op locatie.

 

Spreekt coaching je aan?

Wil je meer weten of onderzoeken of mijn coaching aansluit op waar je naar op zoek bent? Of wil je direct aan de slag? Neem dan contact met mij op