Je bent zo mooi anders dan ik, natuurlijk niets meer of minder maar zo mooi anders, ik zou je nooit anders dan anders willen.

Testimonials

Marjan & Piet

Na 25 jaar huwelijk was het goed om relatie coaching te overwegen. De intake en verdergaande 1e consult met Susanne smaakte meteen naar meer.

Lees verder

Relatie Coaching

 

We starten een relatie omdat er een klik is en we beleven momenten waar we liefdevol en met plezier op terug kijken. Samen creëren we een geweldige relatie. Door werk, de komst van kinderen, een samengesteld gezin, persoonlijke ontwikkeling wordt onze relatie vaak een ondergeschoven kindje. Het is dan hard werken en zoeken om het samen fijn en liefdevol te houden. Dat ligt niet aan onze klik. Toch slaat de twijfel toe. Opgeven wordt een optie….

 

Stel dat je zou weten hoe je de fijne en liefdevolle relatie weer kunt creëren?
Stel dat je met deze methode in korte tijd weer terug kunt naar houden van en een krachtige verdieping?
Zou je dat dan willen?


Relatie coaching of therapie?

Waar relatie therapie werkt met psychologische analyses, werkt relatie coaching aan jouw persoonlijke groei binnen je relatie. Je gaat direct zelf aan de slag met thema’s binnen de relatie. De interactie-methode binnen coaching heeft als focus om jou stappen te laten maken in je groei, zodat je succesvoller wordt in je relatie.


De Relatieballon methodiek

“Passagier ben je al… Leer hoe je ballonvaarder wordt van jullie eigen ballon”

Ik werk volgens de Relatieballon methodiek, die gebruik maakt van de metafoor van een hete luchtballon.
Aan de hand van deze metafoor wordt de puzzel voor een liefdevolle relatie je helder en kun je jouw invloed op de kwaliteit van de relatie vergroten. Passagier ben je al, maar zelden hebben we de juiste uitleg of voorbeelden gehad over hoe je succesvol kunt vliegen. We hebben daar allemaal dus onze eigen lessen in te leren.

 

Relatie coaching brengt jullie:

  • – In drie maanden tijd terug naar houden van
  • – Meer plezier, intimiteit, vriendschap en passie
  • – Direct toepasbare kennis en vaardigheden om niet meer terug te vallen
  • – Vaardigheden om verder te kunnen bouwen aan je relatie

 

Relatie coaching is voor partners die in een crisis zitten en er genoeg van hebben in hun problemen te blijven zitten. Partners die, ondanks alles, echt samen door willen gaan en liever in korte tijd grote stappen vooruit willen maken in plaats van een aantal jaren kleine stapjes maken. Die het lef en de drive hebben om alles uit hun relatie te halen.

Ik ondersteun partners om op een veilige manier bespreekbaar te maken van wat onbespreekbaar leek. Te leren kijken naar hun eigen belemmerende gedachten, gedragingen en overtuigingen en deze te doorbreken.

 

Spreekt relatie coaching je aan?

Willen jullie meer weten of onderzoeken of mijn coaching aansluit op waar jullie naar op zoek zijn? Of willen jullie direct aan de slag? Neem dan contact met mij op